Cathay Pacific: Premium Economy fra marts 2012

Som rapporteret i august, har Cathay Pacific besluttet sig for at installere en Premium Economy kabine ombord på langdistance flåden. Det femstjernede flyselskab fra Hong Kong er det seneste i rækken af flyselskaber, der indfører en klasse mellem Business og Economy, og nu har selskabet offentliggjort flere detaljer omkring den nye mellemklasse.

Cathay Pacifics Premium Economy produkt bliver løbende installeret fra marts 2012, og vil kunne bookes på afgange fra og med april næste år.

Cathay Pacific installerer Premium Economy fra marts 2012

Ombord vil passagererne nyde godt af en separat kabine med 26-34 sæder og hver passagerer får mere plads og øget komfort i forhold til almindelig Economy Class.

Sædet er nogle centimeter bredere og vil kunne lænes længere tilbage, skærmen bliver større, benpladsen bliver øget med 15 cm, der kommer støjreducerende hovedtelefoner, der bliver installeret et stort bord til både arbejde og spisning, hver passager får eget stik til computeren og så fremdeles.

Derudover får Premium Economy passagererne Priority check-in og mulighed for at tage 5 kg. ekstra meget bagage med.

Det bliver på ruterne til Sydney og Toronto at Cathay Pacific førstvil indføre den nye Premium Economy kabine. Herefter kommer produktet på ruterne til Vancouver, New York, London, Los Angeles, San Fransisco og de europæiske lufthavne. I slutningen af 2013 vil 87 Airbus og Boeing langdistance fly have fået installeret den nye Premium Economy.


Posted

in

by