Magasin: SAS Economy Extra verdens bedste

Det vrimler med kåringer i flybranchen og det er ikke dem allesammen, man behøver at falde i svime over.

En del af dem er vel kun flyselskabernes PR og Marketing folk, der tisser i bukserne over. Når jeg nævner det, så er det fordi, jeg en gang i mellem ser kåringer, hvor jeg virkelig undres.

Hvilket gælder denne nyhed:

SAS Economy Extra på langruterne er blevet valgt til verdens bedste i en ny undersøgelse. Over 36.000 rejsende, som rejser i en anden serviceklasse end Economy, har deltaget i undersøgelsen i magasinet Global Traveler. SAS havnede på førstepladsen i kategorien “Best Airline for Premium Economy” med sin Economy Extra klasse. SAS var et af de første flyselskaber i verden til at introducere en serviceklasse mellem Business og Economy i 2001, og den tilbydes på alle langruteflyvninger til USA og Asien.

SAS "Economy Extra" giver mere plads end Economy

Jeg synes SAS har et glimrende Economy Extra produkt. Jeg er en af dem, der sætter KÆMPESTOR pris på et sæde på Economy Extra fremfor et sæde længere bagude i bussen.

Economy Extra fjerner nemlig lige det værste ubehag ved flyveturen, for pludselig er der plads til skuldre, knæ og albuer.

Economy Extra på SAS’ langruterne fra Skandinavien til Asien og USA tilbyder større sæder og ekstra benplads i forhold til Economy. Mad- og drikkevarer har også lige fået et nøk opad, der er ekstra bagage inkluderet og adgang til Fast Track gennem security.

Det er altsammen fint, men når jeg er lidt skeptisk over kåringen af SAS Economy Extra som verdens bedste, så er det fordi, at jeg på det seneste har prøvet en række Premium Economy produkter. Og min erfaring er, at SAS har et glimrende produkt på mellemklassen, men langt fra verdens bedste.

Turkish Airlines "Comfort Class"

Tag Turkish Airlines’ nye “Comfort Class”. Det er et Premium Economy produkt, der nærmere er en “Business Light” med ypperlig service, god komfort, menukort og maden serveret på porcelæn. Det kan SAS ikke hamle op med, for i den sammenligning er Economy Extra på de skandinaviske fly nærmere en lidt fiks udgave af Economy kabinen.

Så jeg ønsker SAS tillykke, men ryster samtidig lidt på hovedet af kåringen.

Når det er sagt, så kan du sagtens finde mig på SAS’ Economy Extra på de lange flyveture. For SAS tilbyder stand-by opgraderinger til Economy Extra for 10.000 point, hvilket i min bog er noget af det bedste at bruge bonuspoint på.

Så lige på dét punkt, er SAS’ Economy Extra en vinder!