Finnar vil sætte sig på hele Norden

Finnair har ambitioner og vil brede sig til at dække hele Norden. Derfor har finnerne indledt jagten efter en partner til den skandinaviske flytrafik i et joint venture.

Det er spændende nyheder og således blæser Finnair til kamp mod både SAS og Norwegian. For finnerne handler det om at fastholde vækststrategien på det asiatiske marked og forfølge ’Nordic Champion’ strategien.

Officielt hedder målet “at skabe nye baser og øge selskabets rutenetværk i de nordiske lande”.

”Et potentielt joint venture vil udvide vores hjemmebase til at dække hele den nordiske region. Det kræver en mere konkurrencedygtig omkostningsstruktur på vores short-haul trafik, og det er, hvad vi sigter efter med et potentielt partnerskab,” siger Finnairs CEO, Mika Vehviläinen.

Det skal give bedre forbindelser og flere muligheder for at flyve med Finnair. De forbedrede forbindelser vil understøtte Asien-trafikken – og samtidig give en langt større tilstedeværelse i nøglebyer i den nordiske region.

”Finnair vil reagere i stedet for at stå stille i et marked med stor konkurrence. Vores ansatte er fantastiske, og vi ligger hele tiden i top i kundetilfredshedsundersøgelser. Og så er vi markedsførende fra Danmark til de fleste af vores asiatiske destinationer,” siger Finnairs chef i Danmark, Tomi Maaniemi.

Finnair har ambitioner om at dække hele norden

Posted

in

by