Kingfisher i store problemer

Jeg har jo holdt øje med det indiske flyselskab Kingfisher Airlines, der på fem år gik fra at være en gal mands værk – i ordets mest positive betydning – til et af verdens bedste flyselskaber. Fem stjerner, overdådig luksus i luften og endda en ordre på Airbus 380 til selskabet. Både Business Class og Economy produktet var helt i særklasse, og noget af det bedste jeg har haft fornøjelsen af at prøve.

Flyselskabet Kingfisher Airlines er i store problemer

Men højt at flyve, dybt at falde. Nu er Kingfisher Airlines i så store problemer, at jeg knap vil råde dig til at købe en billet med selskabet. For det første er medlemskabet af oneworld alliancen sat i bero, for det andet har en lang række piloter sagt op og er flygtet til konkurrenterne, for det tredje opererer Kingfisher kun 16 af de 64 fly på grund af finansielle problemer og de her derfor lukket en lang række ruter.

Det er altsammen dårlige nyheder for et flyselskab i krise. Selvom selskabet tidligere har været et af de allerbedste, så ville jeg være påpasselig med at købe en billet med selskabet som situationen ser ud lige nu.


Posted

in

by