Norwegian hopper på Fast Track i Kastrup

Norwegian indfører Fast Track – men kun til de udvalgte få!

Nu kan også lavprispassagererne hos Norwegian benytte sig af Fast Track i Københavns Lufthavn. Men kun hvis de har købt den dyre Fullflex-billet.

“Sikkerhedskontrollen er et af de steder i lufthavnen, hvor man hurtigt får sved på panden, hvis man er sent på den, og står bag en stor gruppe mennesker, der skal af med bælter, smykker og computere. Derfor tilbyder Norwegian nu gratis Fast Track i Københavns Lufthavn til alle, der rejser med Fullflex-billet”, skriver Norwegian i en pressemeddelelse.

Til de få udvalgte

Og det har nordmændene ret i. Min eneste indvending er, at der ikke er meget lavpris-koncept over hverken Fullflex billetter eller Fast Track.

En Fullflex billet fra København til Stockholm koster 2.410,- tur/retur, mens den billigste billet på samme afgange koster 518,- ligeledes tur/retur (begge priser er uden bagage, gebyrer og forplejning). Til London er prisen endnu højere, og her står en Fullflex billet i kr. 6.171,- for en returbillet, og således vil det være et fåtal af rejsende med Norwegian som får glæde af Fast Track.

Uanset hvad, så skal Norwegian have respekt for initiativet, for det bryder med den traditionelle low-cost tankegang. Og samtidig tager det lige toppen af argumentet om, at du kommer hurtigere igennem lufthavnen, hvis du flyver med SAS. Nu kan Norwegian med god ret hævde, at de også har Fast Track i Kastrup.


Posted

in

by