SAS giver flere Eurobonus point

  • Written by:

Da SAS for år tilbage skar ned i antallet af bonuspoint, de gav for flyvninger på de billigste Economy Class billetter, blev bonusprogrammet for mange mennesker lidt mindre interessant. Det var efterhånden kun forretningsrejsende, der ikke betalte billetterne af egen lomme, der havde fordel af Eurobonus programmet.

De billigste billetter fik man kun 25% point på, så en tur til London kunne give 200 point og den lange rejse til Beijing blot 1125 point. Så er der lang vej til blot en indenrigsbillet, som koster 12.000 point. Hvortil der i øvrigt kommer skatter.

100% på Economy Class

Det bliver der lavet om på nu. Fremover optjener du 100% på alle Economy Class billetter. Så en London tur giver 1.000 point og en tur til Beijing 4500 point pr. vej. Satserne for at “købe” rejser for pointene er indtil videre det samme, og dermed er Eurobonus programmet igen blevet interessant. Det betyder, at selvom du måske bare flyver et par gange om året, så kan du godt nå at spare point nok op, til at de kan bruges til noget.

Det er ét af de allermest værdifulde marketing-instrumenter som SAS igen sætter i spil. For det vil helt sikkert få en række rejsende til aktivt at vælge SAS fremfor en af konkurrenterne. SAS er presset af Norwegian på de korte ruter i Europa, og af de arabiske, asiatiske og andre europæiske selskaber på de lange ruter, men med opskrivningen af pointtabellen for Eurobonus medlemmer vil der helt klart være et incitament til igen at vælge SAS.

To rejser til Asien i løbet af fem år og du har point nok til en billet til Amsterdam. Eller to opgraderinger fra Economy til Economy Extra næste gange du skal flyve langt.

Kun med SAS

Det er kun på SAS fly, at Eurobonus kunder opjener 100% på de billigste billetter. Flyver du med nogen af “vennerne” i Star Alliance, så vil du fortsat kun få 25% på de billigste billetter. Igen, der er nogle der så vil vælge den lidt dyrere SAS billet til Thailand, fremfor at flyve med Thai Airways til Bangkok.

SAS sætter samtidig grænsen for at nå guldmedlemsskab ned til 50.000 point fra de nuværede 55.000. Således er det på alle måder blevet nemmere for folk, der primært rejser på de billige billetter at få guldkort hos SAS.

Eurobonus ændringerne træder i kraft 4. maj 2012.

Kilde: We’re making EuroBonus better than ever!