SAS Economy Extra bliver billigere

SAS sænker prisen på Economy Extra

SAS sætter prisen ned på Economy Extra i Europa. De rejsende med SAS får således billigere adgang til små luksusfordele som Fast Track, lette måltider og mulighed for ombookning.

Billetprisen – dvs. den del af prisen før skatter og afgifter kommer oveni – bliver sat ned med op til 40 %. Det gælder mere end 40 europæiske destinationer fra Københavns Lufthavn.

“Vi ser forskellige tendenser omkring kundernes indkøb af flybilletter i øjeblikket. Der er fortsat krav om at købe så billige billetter som muligt, men det indebærer ofte mindre komfort, og vi mærker nu, at flere efterspørger fordele og fleksibilitet”, siger Per Møller Jensen, vice president for brand, marketing og EuroBonus i SAS.

Gennemsnitlig prisreduktion på 25%

Economy Extra ligger et niveau over de billigste Economy billetter. Forskellen på de to billettyper er hovedsagelig tid og komfort: Med Economy Extra slipper du hurtigere gennem sikkerhedskontrollen via SAS’ Fast Track og kunder, der har købt en Extra-billet, får flere EuroBonus-point, et let måltid på rejsen og mulighed for at lave om på billetten.

Gennemsnitlig vil prisreduktionen være på 25 %. En returrejse København-Paris vil f.eks. blive sænket med 32 % til 4.170 kr.


Posted

in

by