RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

Finnair vil åbne flere Asien ruter

  • Written by:

Finnair kigger på nye ruter

Ho Chi Minh City i Vietnam, Kuala Lumpur i Malaysia, Manilla på Filipinerne og Mumbai i Indien er mulige nye Finnair destinationer. Det fortæller Finnairs skandinaviske chef, Kenneth Gilberg.

”Vi regner med at kunne starte en ny rute i intervallet 12 til 18 måneder og derudover udbyde flere afgange til eksisterende destinationer. Samlet ser vi på en 10-12 byer i Asien,” siger han.

Højst på ønskelisten står en fordobling af de daglige afgange til Shanghai, men ifølge Gilberg kan lufthavnen i den kinesiske millionby ikke håndtere flere fly for nuværende.

Tanken er dog ikke, at Finnair selv skal stå for hele væksten. En del af de nye rute skal åbnes som code-share i samarbejde med Finnairs asiatiske partnere i oneworld alliancen. På samme måde har Finnair netop indgået en aftale med Japan Airlines, der vil åbne en ny rute Tokyo til Helsinki til næste år.