Emirates fejrer et års jubilæum i Danmark

Den 1. august var det nøjagtig et år siden, at Emirates indviede ruten mellem København og Dubai. På det ene år har selskabet løbende øget kapaciteten og endnu en opgradering er på vej i efteråret.

Sidste år landede det første Emirates-fly fra Dubai i Københavns Lufthavn, og i løbet af det forgangne år er Emirates gået fra en A330-200 med plads til 237 passagerer til at indsætte et miks af B777-200LR og B777-300ER ved årsskiftet med plads til henholdsvis 275 og 364 rejsende. Fra 1. oktober 2012 bliver der på ruten fra København til Dubai udelukkende brugt Boeing 777-300ER fly med plads til 364 passagerer.

Emirates vil fremover udelukkende bruge Boeing 777-300 ER på ruten fra Dubai til København

”For First Class-passagerer betyder det ’Private Suites’ med privat minibar og ’flat beds’ på Business Class. På såvel First, Business som Economy kan alle passagerer nyde gourmet-mad, ligesom alle kan lade sig underholde af det prisbelønnede underholdningssystem ICE, der byder på op til 1200 kanaler,” siger Teddy Zebitz, Area Manager Nordic Countries hos Emirates.

Emirates åbnede sit danske hovedkontor på H.C. Andersens Boulevard i København d. 21. marts i år og beskæftiger i dag 14 medarbejdere på det danske kontor. Dertil kommer ca. 10 personer i lufthavnen samt tre medarbejdere i cargo-afdelingen. I hele Emirates Group-organisationen beskæftiges mere end 80 danskere inklusiv kabinebesætning og piloter, hvoraf fire af piloterne flyver verdens største passagerfly, A380.

Emirates fløj 34 millioner passagerer i finansåret 2011-2012. Selskabets flåde består af 178 fly inklusive 22 Airbus 380, og Emirates har på nuværende tidspunkt 225 fly i bestilling til en værdi af mere end 62 milliarder USD.


Posted

in

by