Thai Airways kabine-opgradering forsinket

Helt frem til jul vil du fortsat kunne løbe ind i de gamle fly fra Thai Airways på ruten mellem København og Bangkok.

Flyselskabet havde ellers lovet de danske rejsende, at alle maskinerne ville have fået installeret den nye Economy Class kabine efter sommeren, men sådan kommer det ikke til at gå.

Opgraderings-programmet skulle ellers have været et længe ventet farvel til den gamle retro-kabine med udtjente sæder og et grynet biograflærred monteret forrest i kabinen.

Gamle Thai Airways kabine med film på et lærred mange stolerækker fremme

I stedet skulle de danske passagerer endelig få egne skærme og nye sæder ombord på flyene til Thailand, men nu er opgraderings-programmet forsinket, og indtil slutningen af december vil du fortsat kunne få et fly med den gamle indretning af kabinen.

Københavner-ruten har den ældste indretning

Ruten fra Bangkok til København siges at være en af de bedst indtjenende for Thai Airways i hele deres netværk, men hvor de andre destinationer i Europa for længst har fået de nye kabiner, så bruger Thai konsekvent de ældste konfiguration på ruten til og fra København.

På Bangkok ruten kan du altså være heldig at få den nye kabine, men også uheldig at få den gamle retro-kabine.

Passagerer på den direkte rute mellem København og Phuket, som Thai genoptager til efteråret, får overhovedet ikke den opgraderede kabine at se, og således får passagerer på økonomiklassen her ikke egen TV-skærm og underholdning.

Ny Thai Airways kabine med individuel skærm til alle

Posted

in

by