RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber i 2018

Af Kenneth Karskov // Singapore Airlines er verdens bedste flyselskab anno 2018. Flyselskabet topper en liste af 100 selskaber, som analysefirmaet Skytrax har udarbejdet på baggrund af feedback fra 19 millioner rejsende over en 10 måneders periode. Denne l…

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

  • 1
  • 2
  • 3

Verdens bedste Business Class er kåret

  • Written by:

18 millioner flypassagerer fra 160 lande har talt, og de peger på Cathay Pacifics Business Class som luftens absolut bedste.

“Det kommer ovenpå at vi har indført en ny Business Class, der sætter helt nye standarder for hvor behageligt det kan være at opholde sig i 10 kilometers højde”, forklarer Allan Petersen, Sales Manager Scandinavia, Finland & the Baltics for Cathay Pacific.

Cathay Pacific har verdens bedste Business Class

Cathay Pacifics nye Business Class er indrettet i en slags omvendt sildeben, så alle passagerer har en gangplads. Vinduespladserne har ikke nogen sidemand og er perfekt hvis du rejser alene, mens dobbeltsæderne i midten af kabinen er perfekte til to, der rejser sammen.

Stolen kan trylles om til en af luftens længste senge på over to meter – der er halt flad i en vinkel på 180 grader – alle sæder har egen 15, 4 tommer fladskærm som rummer over 1000 timers underholdning, og vigtigt for de som gerne vil arbejde ombord, så har alle sæder et strømstik, så computeren ikke løber tør på flyveturen.

Cathay Pacific vinder prisen for bedste Business Class kabine foran Qatar Airways, Oman Air, Singapore Airlines og Etihad Airways.

Læs anmeldelsen af Cathay Pacifics Business Class kabine, for selvom indretningen af kabinen er forandret, så er service elementerne stadig de samme.