Europas første Dreamliner kommer 15. november

Det polske Star Alliance medlem, LOT Polish Airlines, er europæisk launch customer på Boeings Dreamliner fly, og polakkerne er således de første i Europa til at nyde godt af Boeings revolutionerende fly.

Den første europæiske Boeing 787 Dreamliner vil blevet leveret til LOT ved en storstillet ceremoni i Warszawa d. 15. november i overværelse af 1.500 særligt inviterede gæster.

I løbet af november og december vil LOT sende Dreamliner flyet rundt til udvalgte europæiske destinationer, hvilket både er for at vise flyet frem, men samtidig også giver personalet en unik mulighed for at blive fortrolige med maskinen.

Dreamliner flyene skal bruges til LOT’s oversøiske destinationer i Nordamerika og Asien, men de vil altså kunne ses i lufthavnen i Prag, Wien, München, Frankfurt, Hannover, Kiev, Budapest og Bruxelles i løbet af november og december.

Til Nordamerika og Asien fra januar 2013

Derefter vil flyet blive sat i fast rutefart til Chicago d. 16. januar 2013, og efterhånden som LOT vil få flere maskiner leveret kommer destinationerne løbende til. Således bliver Toronto en Dreamliner destination for LOT Polish Airlines d. 1. februar, New York følger efter d. 3. februar, og præcis en måned senere – d. 3. marts 2013 – vil polakkerne indsætte Dreamliner flyet på ruten til Beijing.

LOT Polish Airlines har ordrer på otte eksemplarer af Boeing 787 Dreamliner, og de første fem maskiner vil blive leveret i perioden November 2012 til Februar 2013. De sidste tre vil lande i Warszawa i løbet af 2014-15.

LOT vil have tre klasser ombord på Dreamliner flyet: Economy, Premium Economy (kaldet “Premium Club”) og Business Class (kaldet “Elite Club”).

Premium Economy har LOT ikke tidligere haft, og i det hele taget får servicekonceptet som helhed et løft med bedre mad og drikke. Forplejning ombord på alle LOT’s ruter er inkluderet i billettens pris, og det gælder øl, vin, alkohol og sodavand.

Af Kenneth Karskov
[caption id="attachment_3312" align="alignnone" width="466" caption="Europas første Dreamliner bliver leveret 15. november til LOT"][/caption]


Posted

in

by