Norwegian starter salget af New York og Bangkok

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Så kom den officielle meddelelse fra Norwegian om ruterne til New York og Bangkok. Første langdistanceflyvning med Norwegian bliver fra Oslo til New York d. 30. maj 2012, og salget af billetter til både New York og Bangkok er startet i dag.

1. juni er startdato for ruten fra Oslo til Bangkok og begge destinationer vil blive fløjet to gange om ugen i begyndelsen. Samtidig åbner Norwegian ruterne fra Stockholm til New York og Bangkok, som ligeledes vil blive fløjet to gange om ugen i starten. Senere vil alle ruter får tre ugentlige frekvenser, efterhånden som der kommer flere fly til.

Første fly leveres april 2013

Norwegians første Boeing 787 Dreamliner bliver leveret i april 2013, mens fly nummer to og tre leveres i henholdsvis juni og november samme år. Derefter leveres fire fly i 2014 og et i 2015. I alt har Norwegian bestilt otte Boeing 787 Dreamliner fly.

”Dette er en stor og vigtig milepæl i selskabets historie, og jeg er meget glad for, at det nu er muligt at bestille de første billetter med Norwegian til New York og Bangkok,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

Norwegian starter ruten til New York d. 30. maj

Et hurtigt kig ind på Norwegians hjemmeside – der lige nu er ved at blive lagt ned af nysgerrige – kunne afsløre priser på til New York på typisk over 1.000 kroner one-way i juni, og kun en enkelt afgang var annonceret til under tusinde kroner, helt præcist 873,- for turen New York – Oslo (enkeltbillet).

Introducerer Premium klasse

Ikke alle detaljer omkring flyvningen er afsløret endnu, men Norwegian løfter sløret for, at der kommer et Premium produkt med bedre mad, bredere stole og 46 tommer benplads.

”Vi ved, at de rejsende har større behov for ’lidt ekstra’, når man flyver langt, og vi vil derfor give dem, som ønsker det, muligheden for at bestille et produkt, der blandt andet inkluderer større sæder, bedre benplads, et treretters måltid inklusive drikkevarer samt indchecket bagage,” fortæller Bjørn Kjos.

Økonomiklassen vil have 31 tommer benplads. Mad, bagage og sædereservation er ikke inkluderet i billettens pris og på flyvninger til Bangkok og New York koster dette således ekstra. På en tur fra Oslo til New York er prisen for en pakke med mad, drikke, sædereservation og en kuffert 420 danske kroner pr vej, og dermed 840 kroner tur/retur.

Se flere detaljer om Norwegians ruter til New York og Bangkok her.