Af Kenneth Karskov

Flyselskaberne arbejder hele tiden på at gøre det nemmere at være passager, og billigere for dem selv at håndtere alle procedurerne omkring flyvningen. Check-in ved en skranke har en indbygget udgift i form af mandetimer, og her kan internet check-in spare ressourcer hos de trængte selskaber.

Finnair udvider derfor rækken af services omkring check-in proceduren med automatisk check-in til selskabets flyafgange.

Pladsnummer og mobilt boardingkort

Finnair checker dig automatisk ind på flyet

Mobilcheckin har eksisteret hos Finnair siden 2004, men nu skal passagerer med en Finnair Plus konto ikke længere skal besvare en SMS-meddelelse, som bekræfter check-in.

Det nye system foretager automatisk check-in af alle, når billetten er bestilt. Det eneste krav er, at passageren har udfyldt mobilnummer i forbindelse med bestilling. Bekræftelsen kommer i form af et pladsnummer og et link til det mobile boardingkort.

Er du medlem af Finnairs bonusklub, Finnair Plus, så er du fra d. 28. november blevet checket automatisk ind til dit Finnair fly.

By Kenneth

Kenneth Karskov er journalist, radiovært og eventyrer. Han har skrevet om rejser i 20 år for de største aviser, magasiner og på Flybranchen.dk