RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du flyve fra Odense til København - men det er rasende dyrt (og kun én dag)

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Primera Air har lagt en enkelt afgang op mellem Odense og København, så du kan genopleve tiden før Storebæltsforbindelsen, hvor det ikke var unormalt for travle forretningsfolk at flyve indenrigs mellem hovedstaden og Danmar…

Åh nej... vandflyet København-Aarhus er truet!

Af Kenneth Karskov // En manglende tilladelse kan blive enden på en af de mest charmerende indslag i dansk luftfart, nemlig vandflyveren mellem København og Aarhus. "Vi søgte i januar 2017 om permanente tilladelser til at flyve på vores vandflyvepladser, o…

Ny rute fra CPH til historisk fransk by

Af Kenneth Karskov // Lavprisselskabet Transavia vil forbinde København med det vestlige Frankrig, og fra næste forår lancere flyvninger til en destination, som ingen andre flyver til i øjeblikket. Dermed får de rejselystne en ny destination at flyve til i de…

  • 1
  • 2
  • 3

Finnair indfører automatisk check-in

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Flyselskaberne arbejder hele tiden på at gøre det nemmere at være passager, og billigere for dem selv at håndtere alle procedurerne omkring flyvningen. Check-in ved en skranke har en indbygget udgift i form af mandetimer, og her kan internet check-in spare ressourcer hos de trængte selskaber.

Finnair udvider derfor rækken af services omkring check-in proceduren med automatisk check-in til selskabets flyafgange.

Pladsnummer og mobilt boardingkort

Finnair checker dig automatisk ind på flyet

Mobilcheckin har eksisteret hos Finnair siden 2004, men nu skal passagerer med en Finnair Plus konto ikke længere skal besvare en SMS-meddelelse, som bekræfter check-in.

Det nye system foretager automatisk check-in af alle, når billetten er bestilt. Det eneste krav er, at passageren har udfyldt mobilnummer i forbindelse med bestilling. Bekræftelsen kommer i form af et pladsnummer og et link til det mobile boardingkort.

Er du medlem af Finnairs bonusklub, Finnair Plus, så er du fra d. 28. november blevet checket automatisk ind til dit Finnair fly.