SAS skruer op for Fast Tack i Kastrup

Af Kenneth Karskov
SAS har sammen med Københavns Lufthavn gennemført en større opgradering af SAS Fast Track. Opgraderingen har givet et ekstra spor, så Fast Track er gået fra to til tre spor og med ny teknologi, som blandt andet giver automatisk bakkefremføring. [caption id="attachment_3567" align="alignright" width="381" caption="SAS har opgraderet Fast Track i Kastrup"][/caption] Samtidig er bordene i hver ende er forlænget, og alt dette giver en hurtigere tur gennem sikkerhedstjekket og fordobler kapaciteten.

Fordoblet kapacitet

– Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vores kunder i Københavns Lufthavn en yderst bekvem og smidig løsning med vores nye SAS Fast Track. Vi har med ombygningen fordoblet kapaciteten, så vi selv i de meget travle morgentimer, kan få passagererne let og smidigt igennem, siger vicedirektør Philip Wågnert, SAS. Kunder, der rejser med SAS på Economy Extra eller på SAS Business Class kan benytte Fast Track. Det samme kan indehavere af et EuroBonus guldkort, som kan tage en gæst eller nærmeste familie med gennem SAS Fast Track, forudsat at alle rejser med SAS, Widerøe eller Star Alliance. Som en særlig julegave vil SAS Fast Track være åben for alle SAS-kunder juleaftensdag d. 24. december 2012.