Emirates fordobler kapacitet til København

Af Kenneth Karskov
Emirates øger fra 1. februar kapaciteten til København med en Boeing 777-300ER med plads til i alt 428 passagerer. Flyet er det næststørste i Emirates’ flåde – kun overgået af Airbus A380, der er verdens største passagerfly. Det betyder, at Emirates fra i morgen opererer det største fly, der flyver ud og ind af Københavns Lufthavn.

Københavner-rute en succes

Det er tredje gang siden lanceringen i august 2011, at Emirates øger sin kapacitet på ruten til København. Selskabet er gået fra en A330-200 med plads til 237 passagerer til et miks af B777-200LR og B777-300ER for et års tid siden med plads til henholdsvis 275 og 364 rejsende. [caption id="attachment_3010" align="alignright" width="300" caption="Emirates udvider på ruten til København"][/caption] Fra 1. oktober blev ruten en ren B777-300ER-operation, og nu indsætter Emirates så en ny version af den samme flytype. ”Emirates’ rute til Dubai er en vaskeægte succeshistorie. Emirates har gang på gang sat større fly ind på ruten til Dubai, og i takt med selskabets ekspansion og netop Dubais succes som knudepunkt, tror vi, at vi kommer til at se endnu mere til Emirates i København,” siger Carsten Nørland, salgs- og markedsdirektør, Københavns Lufthavn.


Posted

in

by