Boeings problemer koster Nordens første Dreamliner rute

Af Kenneth Karskov
Boeings problemer med Dreamliner flyet begynder nu at koste. Japan Airlines (JAL) har netop meddelt, at de må udskyde Nordens første Dreamliner rute, der ellers skulle være startet d. 25. februar. [caption id="attachment_2493" align="alignright" width="300" caption="Dreamliner-problemer koster rute til Norden"][/caption] Ruten fra Tokyo til Helsinki er JAL’s første nye rute til Europa i 25 (check) år, men efter at Dreamliner flyene er blevet “grounded” d. 16. januar, har Japan Airlines haft store udfordringer med at få det eksisterende materiel til at dække hullerne i fartplanen.

Nødt til at udskyde

Derfor bliver selskabet ny nødt til at udskyde den nye rute, som ellers ville være den første rute fra et nordisk land med Dreamliner flyet. Først senere vil selskabet meddele hvornår ruten kommer i gang, noget der afhænger af, hvor dybe Boeings problemer med Dreamliner flyet er. JAL’s plan var – og er – at fly fire gange om dagen mellem Helsinki og Tokyos Narita Lufthavn.


Posted

in

by