RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du flyve fra Odense til København - men det er rasende dyrt (og kun én dag)

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Primera Air har lagt en enkelt afgang op mellem Odense og København, så du kan genopleve tiden før Storebæltsforbindelsen, hvor det ikke var unormalt for travle forretningsfolk at flyve indenrigs mellem hovedstaden og Danmar…

Åh nej... vandflyet København-Aarhus er truet!

Af Kenneth Karskov // En manglende tilladelse kan blive enden på en af de mest charmerende indslag i dansk luftfart, nemlig vandflyveren mellem København og Aarhus. "Vi søgte i januar 2017 om permanente tilladelser til at flyve på vores vandflyvepladser, o…

Ny rute fra CPH til historisk fransk by

Af Kenneth Karskov // Lavprisselskabet Transavia vil forbinde København med det vestlige Frankrig, og fra næste forår lancere flyvninger til en destination, som ingen andre flyver til i øjeblikket. Dermed får de rejselystne en ny destination at flyve til i de…

  • 1
  • 2
  • 3

Finnair med overskud

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Det var i det forrige årti at det sidst skete, men nu er der igen godt nyt for Finnair: For første gang siden 2007 har selskabet overskud på bundlinjen.

”Vi har sænket omkostningerne i hele virksomheden kombineret med en optimal udnyttelse af flyflåden. Vi vinder også fortsat markedsandele fra vores konkurrenter, når det gælder trafik til Asien,” siger Finnairs chef i Danmark, Robert Gustavsson.

Finnair har overskud

Nordeuropas gateway til Asien

133.000 passagerer brugte i januar måned 2013 Helsinki Lufthavn som gateway til Asien. Dermed er Helsinki stadig Nordeuropas i særklasse største gateway til Asien – og hele Europas næststørste til Japan og Hong Kong.

Samtidig får Finnairs produkt et løft, når selskabet fra januar 2014 installerer helt nye sæder på Business Class. De nye sovestole vil kunne trylles om til en helt flad seng og være på plads i efteråret 2014 på næsten hele langdistanceflåden (undtaget er tre ældre fly som først bliver udskiftet i 2015).

De nye sovestole er en investering på 29 millioner euro. Sæderne er fra britiske The Zodiac Seats UK Vantage, og firmaet har allerede leveret stole til fire af Finnairs splinternye Airbus A330-300. Stolene er to meter lange, 58 cm brede, og kan slås ned til 100 procent vandret stilling.