RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

KLM : Betal for bagagen

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Det har længe praksis hos lavprisselskaberne, at der skulle betales ekstra for at medbringe en kuffert på flyrejsen. Hidtil har de traditionelle flyselskaber insisteret på at inkludere kufferten i flybillettens pris, men nu vil det hollandske flyselskab KLM følge lavprisselskabernes eksempel og opkræve penge for bagage.

Fremover vil det koste 15 EUR pr. vej for en kuffert – ca. 115 kroner – hvis bagagen bliver forudbestilt eller EUR 30 – ca. 230 kroner – pr. vej i lufthavnen, når du rejser med KLM.

KLM vil opkræve penge for bagage på flyvninger indenfor Europa

Bagagen skal nu koste ekstra hos KLM

Partneren Air France arbejder med de samme overvejelser og har netop indført en MINI billetklasse på 58 antal ruter – bl.a. sommerruten fra København til Marseille – hvor den billigste billet ikke længere inkluderer bagage.

115 kroner for en kuffert – pr. vej!

Hos KLM er det alle Economy Class rejser indenfor Europa, som fremover ikke har bagage inkluderet i billetprisen. Alle rejser booket efter d. 22. april 2013 vil blive omfattet af kravet om betaling for bagage.

Du får dog mulighed for at slippe for bagagegebyret, hvis du er indehaver af et Flying Blue bonuskort. Du behøver hverken at være hverken guld, sølv eller platinmedlem af bonusprogrammet, blot du er indmeldt kan du medbringe et styks gratis bagage.

Det skal nok få en hel del til at udfylde en indmeldelsesblanket ved skranken i lufthavnen, og således vil KLM givetvis opleve at få mange nye medlemmer. Til gengæld vil det blive oplevet som en kilde til irritation for medlemmer af bonusprogrammerne hos de andre SkyTeam selvskaber, samt for alle de som blot flyver ganske lidt.