Finnair: 28% mere København

Af Kenneth Karskov
Finnair vil øge antallet af afgange mellem København og Helsinki med 28 % i højsæsonen. Det er Finnairs asiatiske succes og fortsatte vækst, som får finnerne til at sætte flere fly ind mellem Danmark og Finland. ”Vi er nødt til at øge kapaciteten for at være i stand til at sælge flere billetter til Asien. Vi åbner nye ruter i juni til Hanoi og Xian, og de har fået en god modtagelse på det danske marked,” siger Finnairs chef i Danmark, Robert Gustavsson. [caption id="attachment_3328" align="alignleft" width="275" caption="Finnair skruer op for København"][/caption]

Asiatisk succes

Finnairs 13 asiatiske destinationer – til sammenligning har SAS to destinationer i Asien i form af Shanghai og Beijing – er i høj kurs hos danskerne, og konkret bliver der tale om en ekstra daglig afgang alle ugens syv dage i sommerperioden fra den 22. juni til den 11. august. ”I dag har vi 25 ugentlige afgange mellem København og Helsinki, og vi tilføjer syv yderligere afgange i sommerperioden,” siger Robert Gustavsson. Finnair er det eneste europæiske flyselskab med direkte fly til Hanoi i Vietnam, og det første flyselskab med en direkte rute til Xian i Kina.


Posted

in

by