Norwegian fra København til USA

Af Kenneth Karskov
Norwegian lancerer sin første langdistancerute fra København, og fra november kan danskere flyve med Norwegian direkte til Florida. Der bliver tale om to ugentlige flyvninger fra Københavns Lufthavn til Fort Lauderdale i Florida, USA. Første afgang vil blive d. 29. november 2013.

Milepæl i Norwegians historie

”København er en vigtig base for os, og vi ser meget frem til at kunne byde danskere velkommen om bord på vores langdistanceflyvninger. Dette er en milepæl i Norwegians historie,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos. [caption id="attachment_3346" align="alignright" width="385"] Norwegian vil flyve fra København til Florida[/caption] Fort Lauderdale i Florida er Norwegians første langdistancerute fra København. Fort Lauderdale er kendt som ”The Gateway to Florida” og ligger centralt placeret sydøst i delstaten, omtrent en halv times kørsel nord for Miami.

To gange om ugen fra København

Populære rejsemål som Orlando, Everglades og Key West i er nærheden, og mange Florida-krydstogter starter i Fort Lauderdale. Norwegian vil flyve to gange ugentligt mellem København (CPH) og Fort Lauderdale (FLL), mandag og fredag. Afgang fra CPH er klokken 14.45 med ankomst FLL klokken 19.30 lokal tid. Afgang fra FLL er klokken 21.30 med ankomst CPH klokken 12.45 næste dag.


Posted

in

by