RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber i 2018

Af Kenneth Karskov // Singapore Airlines er verdens bedste flyselskab anno 2018. Flyselskabet topper en liste af 100 selskaber, som analysefirmaet Skytrax har udarbejdet på baggrund af feedback fra 19 millioner rejsende over en 10 måneders periode. Denne l…

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

  • 1
  • 2
  • 3

Norwegian fra København til USA

Af Kenneth Karskov

Norwegian lancerer sin første langdistancerute fra København, og fra november kan danskere flyve med Norwegian direkte til Florida.

Der bliver tale om to ugentlige flyvninger fra Københavns Lufthavn til Fort Lauderdale i Florida, USA. Første afgang vil blive d. 29. november 2013.

Milepæl i Norwegians historie

”København er en vigtig base for os, og vi ser meget frem til at kunne byde danskere velkommen om bord på vores langdistanceflyvninger. Dette er en milepæl i Norwegians historie,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

Norwegian vil flyve fra København til Florida

Fort Lauderdale i Florida er Norwegians første langdistancerute fra København. Fort Lauderdale er kendt som ”The Gateway to Florida” og ligger centralt placeret sydøst i delstaten, omtrent en halv times kørsel nord for Miami.

To gange om ugen fra København

Populære rejsemål som Orlando, Everglades og Key West i er nærheden, og mange Florida-krydstogter starter i Fort Lauderdale.

Norwegian vil flyve to gange ugentligt mellem København (CPH) og Fort Lauderdale (FLL), mandag og fredag. Afgang fra CPH er klokken 14.45 med ankomst FLL klokken 19.30 lokal tid. Afgang fra FLL er klokken 21.30 med ankomst CPH klokken 12.45 næste dag.