SAS og Thai udvider samarbejdet

Kenneth Karskov
Fra den 8. april udvider SAS og Star Alliance partneren Thai Airways det nuværende codeshare-samarbejde til også at inkludere København-Bangkok, Oslo-Bangkok og Stockholm-Bangkok. Dette sker i tillæg til de nuværende codeshare destinationer i Thais regionale netværk i Asien og SAS’ netværk i Europa.

Ni gange om ugen til Thailand

“Vi er rigtig glade for at tage næste skridt i samarbejdet med Thai Airways. Bangkok – og Thailand i øvrigt – er vigtige destinationer for både fritids- og forretningsrejsende, og vi ser nu frem til at kunne tilbyde vores kunder flere og bedre muligheder for at rejse dertil fra hele Skandinavien”, siger koncernchef Rickard Gustafson, SAS. Thai flyver en dagligt mellem København og Bangkok, og i sommerperioden vil antallet af afgange blive øget med to, henholdsvis fredag og søndag hvor der således vil være to daglige afgange.


Posted

in

by