Boeing 787 Dreamliner flyver igen

Af Kenneth Karskov
Efter at have stået på jorden i tre måneder, så rapporteres Boeings Dreamliner fly nu at være i luften igen. Star Alliance medlemmet Ethipoan Airlines var det første afrikanske flyselskab med en Boeing 787 Dreamliner, og nu er selskabet også de første til at få mareridtsflyet på vingerne igen. Med nye brandsikrede lithium-ion batterier installeret, fløj en Ethiopian Airlines Boeing 787 Dreamliner fra Addis Ababa til Nairobi lørdag d. 27. april. Boeing meddeler, at de vil genoptage leveringer af Dreamliner fly i løbet af maj. Således skulle også Norwegian kunne modtage deres Dreamliner fly. [caption id="attachment_4267" align="alignnone" width="416" caption="Ethiopian Airlines har som første selskab haft Dreamliner flyet på vingerne"][/caption]


Posted

in

by