RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

Flere Air France billetter uden bagage

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

I januar stak Air France en føler ud for konceptet omkring flybilletter uden bagage. Kendt fra lavprisselskaberne i årevis, men ikke ofte set blandt de store, traditionelle flyselskaber.

Reaktionen var forventelig. Det gav masser af omtale i aviser, radio og tv, og samtidig flød nettets flyfora over med hård kritik fra de mest entusiastiske flyrejsende.

Air France tilbyder nu flere billetter uden bagage

Næste træk er næste lige så forventeligt. Efter stormen har lagt sig, mediernes interesse er aftaget, så ruller Air France konceptet ud over langt flere ruter.

Ingen bagage eller bonuspoint

Fremover vil de billigste Air France billetter til 139 ruter i Europa og Nordafrika IKKE inkludere hverken bagage, bonuspoint eller sædereservation.

“Vores udvidelse af sortimentet er seneste tiltag i vore bestræbelser på at tilpasse produkterne endnu bedre til kundernes behov og den øgede efterspørgsel på flere valgmuligheder”, udtaler Country Manager for Air France og KLM i Danmark, Vincent Audusseau.

Air France vil fremover tilbyde to billettyper på Economy Class: MiNi og Classic. Ombord tilbydes alle kunder den samme service, hvilket vil sige en snack og gratis drikkevarer. MiNi priserne er uden bagage og 150 kroner billigere pr. vej end Classic produktet, som inkluderer både kuffert, reservation af siddeplads samt bonuspoint.

Bemærk at dette priskoncept IKKE gælder de lange oversøiske flyvninger til Asien, USA og Sydamerika.