Norwegian etablerer fragtselskab

Kenneth Karskov
Norwegian bevæger sig længere og længere væk fra den klassiske lavpris operation, hvor det handler om en eneste ting: Billig persontransport fra A til B indenfor et afgrænset geografisk område. Først kom langruterne – bl.a. fra København til USA – og nu kommer et eget fragtselskab: Norwegian Cargo A/S.

Det rigtige tidspunkt

”Med Norwegians opstart af flyvninger til USA og Thailand, er tidspunktet rigtigt for at etablere en egen enhed i koncernen til at varetage og videreudvikle fragtproduktet,” siger Bjørn Erik Barman-Jenssen, Director of Ground Operations & In-flight Services i Norwegian. [caption id="attachment_4205" align="alignright" width="333" caption="Norwegian etablerer fragtselskab"][/caption] I dag transporterer Norwegian stort set kun last inden for Skandinavien. Med etableringen af Norwegian Cargo, vil stort set helt rutenettet med over 120 destinationer blive tilgængelig for kunder, som har behov for transport af varer. Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og det tredjestørste lavprisselskab i Europa med 331 ruter til 120 destinationer i Europa, Nordafrika og Mellemøsten. I maj 2013 starter selskabet også langdistanceflyvninger til USA og Asien.


Posted

in

by