Nyt 5-stjernet flyselskab

Af Kenneth Karskov
Flyselskabet All Nippon Airways (ANA) er nyt femstjernet flyselskab. Det er Skytrax, der har taget det japanske flyselskab med i gruppen over verdens allerbedste flyselskaber. Skytrax vurderer servicen på mere end 800 parametre, og tildeler flyselskaberne en til fem stjerne. Anna får topkarakterer og kommer dermed i gruppe med blot syv andre flyselskaber, der også har fem stjerner. [caption id="attachment_4194" align="alignright" width="240" caption="ANA får fem stjerner"][/caption] Verdens femstjernede flyselskaber er ifølge Skytrax – ANA All Nippon Airways (Japan) – Asiana Airlines (Sydkorea) – Cathay Pacific Airways (Hong Kong) – Hainan Airlines (Kina) – Malaysia Airlines (Malaysia) – Qatar Airways (Qatar) – Singapore Airlines (Singapore) All Nippon Airways (ANA) flyver til Paris, Frankfurt, München og London i Europa samt til en lang række byer i Asien og Nordamerika. I øvrigt er der kun ét flyselskab, der må nøjes med 1 stjerne fra Skytrax. Det er Air Koryo fra Nordkorea, hvilket står i skarp kontrast til Sydkoreas Asiana Airlines, der løber med fem stjerner.


Posted

in

by