Finnair og airberlin laver nyt check-in i København

Af Kenneth Karskov
Finnair og airberlin er gået sammen om nyt fælles check-in område i Københavns Lufthavn, som er placeret i Terminal 2 tæt ved elevatoren til sikkerhedskontroellen. [caption id="attachment_4383" align="alignright" width="270" caption="Finnair og airberlin forbedrer check-in i Kastrup"][/caption] Check-in oplevelsen er en del af flyrejsen, som normalt ikke får megen opmærksomhed, og derfor et sted at spare for flyselskaberne. Mange rejsende kan i dag nøjes med automaterne eller internet check-in, men står man med kufferter, så kan en lang kø ved check-in være irriterende. ”Vi forventer at vores kunder vil føle det som en mærkbar forbedring af vores check-in,” lokker Robert Gustavsson, Finnairs landechef i Danmark.

Et sted at spare penge

En hurtigt tur igennem Terminal 2 vil afsløre, at der er meget stor forskel på, hvor mange penge de forskellige flyselskaber bruger på check-in. Få åbne skranker og lange køer er en måde at skære i omkostningerne. “Antallet af bookinger afgør, hvor mange skranker der bliver åbnet. Men planen er at have mindst tre skranker åbne hver dag, så der er separate skranker til business, economy og bagage-drop”, lover Finnair.


Posted

in

by