Norwegians Dreamliner på gæstevisit i København

Af Kenneth Karskov
Flyspottere og andre flyinteresserede kan glæde sig til mandag d. 5. august kl. 15:00, når Norwegians Dreamliner for første gang lander på dansk jord. For at personalet kan blive fortrolige med en nye flytype er det normalt, at selskaberne indsætter flyene på korte “træningsture”, og det er en af disse smutture, der bringer flyet til Kastrup.

Forpremiere

[caption id="attachment_4377" align="alignright" width="285" caption="Norwegians Dreamliner lander i København"][/caption] Norwegians Dreamliner har ankomst i København kl. 15.00 og letter igen mod Oslo kl. 16.00. For interesserede vil denne afgang være en forpremiere på Dreamliner oplevelsen, inden det fra november vil flyve fra København til Fort Lauderdale i Florida i fast rutefart. Nyheden om Dreamliner flyets gæstevisit i København kommer samme dag som en ny hændelse med Boeings uheldsramte fly trækker overskrifter. Denne gang drejer det sig om en brand ombord på en Ethiopian Airlines Boeing 787 Dreamliner fly i London Heathrow. Hændelsen lukkede midlertidigt Heathrow, men endnu er ingen detaljer omkring branden sluppet ud.


Posted

in

by