Brasiliens største flyselskab går med i oneworld

Af Kenneth Karskov
Sydamerikas største flyselskab TAM er blevet såkaldt “affilieret medlem” af oneworld alliancen. Det betyder, at selskabet på sigt vil blive fuldgyldigt medlem af alliancen, der i forvejen tæller bl.a. Finnair, British Airways, airberlin, Qatar Airways, Iberia m.fl. Hos Finnair er der der begejstring over det nye medlem:  “Det udbreder alliancens udbud i hele Sydamerika. TAM flyver til 150 destinationer”, fortæller Finnairs skandinavienchef Kenneth Gillberg. Tidligere på året blev det chilenske selskab LAN fuldgyldigt medlem af oneworld alliancen. LAN og TAM er gået sammen i selskabet LATAM Airlines. Tilsammen flyver de to selskaber med 65 millioner passagerer årligt. [caption id="attachment_4503" align="alignnone" width="480" caption="TAM kommer med i oneworld alliancen"][/caption]


Posted

in

by