Af Kenneth Karskov

Sydamerikas største flyselskab TAM er blevet såkaldt “affilieret medlem” af oneworld alliancen. Det betyder, at selskabet på sigt vil blive fuldgyldigt medlem af alliancen, der i forvejen tæller bl.a. Finnair, British Airways, airberlin, Qatar Airways, Iberia m.fl.

Hos Finnair er der der begejstring over det nye medlem:  “Det udbreder alliancens udbud i hele Sydamerika. TAM flyver til 150 destinationer”, fortæller Finnairs skandinavienchef Kenneth Gillberg.

Tidligere på året blev det chilenske selskab LAN fuldgyldigt medlem af oneworld alliancen. LAN og TAM er gået sammen i selskabet LATAM Airlines. Tilsammen flyver de to selskaber med 65 millioner passagerer årligt.

TAM kommer med i oneworld alliancen

By Kenneth

Kenneth Karskov er journalist, radiovært og eventyrer. Han har skrevet om rejser i 20 år for de største aviser, magasiner og på Flybranchen.dk