SAS Airbus A340

SAS genåbner Bangkok

Af Kenneth Karskov
Når højsæsonen sætter ind for rejser til Asien, genåbner SAS ruten mellem København og Bangkok. Ruten åbner den 22. november 2013 og er åben i vintersæsonen, først med tre ugentlige afgange og siden, når efterspørgslen er størst, med fire. SAS flyver med Airbus A340 til Bangkok med SAS Business, SAS Plus (tidligere Economy Extra) og SAS Go (tidligere Economy Class). SAS har umiddelbart de bedste afgangstider til Thailand:
  • Maskinen fra København sent om aftenen, så du kan nå en hel arbejdsdag i Danmark (til sammenligning flyver THAI kl 14.35 fra København)
  • Med afrejse fra København sent på aftenen er du naturligt træt, når du stiger på flyet med en 12 timers flyvetur foran dig. Det giver de bedste vilkår for at få sovet lidt undervejs (til sammenligning så slukker de lyset på THAI flyet efter nogle timers flyvning, hvilket svarer til tidligt på aftenen, hvor du endnu ikke er træt)
  • Med SAS lander du ud på eftermiddagen lokal tid i Bangkok, og du skal således blot holde dig vågen i nogle få timer for at komme ind i den asiatiske døgnrytme (til sammenligning lander Thai Airways flyet fra København tidligt om morgenen, så du vandrer rundt som en zoombie hele den første dag, og kæmper for at holde dig vågen)
SAS har således de bedste afrejsetidspunkter, men til gengæld er produktet ombord ikke på samme høje niveau som THAI. På Economy Class – hos SAS kaldet “SAS GO” – opkræver det skandinaviske flyselskab f.eks. penge for sodavand og alkhol mellem måltiderne. mens der hos THAI er fri bar hele vejen. THAI kan også prale af nyere fly, stor individuel skærm med start/stop til alle passagerer samt et bedre og bredere udvalg af film og underholdning, Se serviceniveauet ombord på SAS i Economy Class her: Test af SAS Economy Class på Asien rute
    • København-Bangkok mandag, onsdag og fredag: 22.50-15.20. I perioden 10. december til 18. februar flyver SAS en ekstra ugentlig afgang tirsdag.
    • Bangkok-København onsdag, fredag og søndag: 00.25-06.25. I perioden 10. december til 20. februar flyver SAS en ekstra ugentlig afgang torsdag.
Find billige flybilletter til Thailand – klik her


Posted

in

by