Endnu en rute til Kina…

Af Kenneth Karskov
Flyselskaberne kappes om at åbne nye ruter til Kina, og seneste skud på stammen er Qatar Airways rute til Hangzhou, hvilket bliver selskabets syvende destination i Kina. [caption id="attachment_4579" align="alignright" width="300"] Qatar Airways åbner rute til Hangzhou i Kina[/caption] Ruten åbner den 20. december 2013 med fire ugentlige afgange til Hangzhou, der er hovedstad i provinsen Zhejiang. Det bliver flyselskabets syvende destination i Kina efter Beijing, Shanghai, Guangzhou, Chongging, Hong Kong og Chengdu.

Silke og the

“I år fejrer vi 10 år i Kina, og allerede to måneder efter vi åbnede vores rute til Chengdu, bliver Hangzhou vores syvende destination i landet”, udtaler CEO for Qatar Airways, Akbar Al Baker. Hangzhou ligger 180 kilometer sydvest for Shanghai og er kendt for sin rige historie og smukke natur. Byen omtales ofte som silkens hjemby og Kinas the-hovedstad.


Posted

in

by