RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

Norwegien satser på Spanien

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Norwegian fortsætter med at ekspansionen udenfor Skandinavien. I sommeren 2014 åbner lavprisselskabet ny base i Madrid, som bliver Norwegians femte spanske base. I forvejen har selskabet base i Alicante, Malaga, Las Palmas og på Tenerife.

Norwegian satser på Spanien og åbner base i Madrid

”Vi åbner ny base i Madrid for at møde den store efterspørgsel på direkte flyvninger mellem den spanske hovedstad og vigtige byer i Europa”, siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

“Vi ser et stort passagerpotentiale ud fra hovedlufthavnen i Madrid, og samtidig er det strategisk vigtigt for Norwegian med base i den spanske hovedstad set i lyset af vores tilstedeværelse i det spanske marked og ikke mindst med tanke på vores fremtidsplaner,” fortæller han.

Store planer

Norwegian vil placere to nye fly af typen Boeing 737-800 på basen i Madrid, rekruttere omkring 100 medarbejdere lokalt, samt lancere seks nye ruter fra juni 2014. Antallet af basefly vil øge i løbet af efteråret, hvilket bidrager til et øget antal af lokalt ansatte så vel som nye ruter.

For ruten mellem København og Madrid betyder det, at forbindelsen bliver øget fra tre til fire ugentlige flyvninger i perioden april til juni næste år, og fra juli bliver der daglige flyvninger mellem Madrid og København.