Sædegebyr hos SAS

Af Kenneth Karskov
Fremover koster de bedste sæder kr. 300,- på de lange flyvninger med SAS. Det gælder sæderne ved gang og vinduerne i den forreste del af Economy Class kabinen – hos SAS kaldet “Go” – og sæderne med ekstra benplads ved nødudgangene. De mest attraktive sæder får altså pålagt et gebyr hos SAS – med mindre man har et Eurobonus guldkort, i hvilket tilfælde det fortsat er gratis – men de resterende sæder på flyet kan fortsat vælges gratis. Du kan altså stadig være sikker på at sidde sammen med familie, venner eller kæreste, bare ikke længere på de mest attraktive pladser. 22 timer før afgang sættes alle sæderne dog fri og kan vælges ved f.eks. online check-in. Flere andre selskaber har gebyrer for valg af de bedste sæder, bl.a. Singapore Airlines, Lufthansa, KLM og Air France. Læs også: Test af SAS Economy Class på de lange ruter


Posted

in

by