Norwegian Dreamliner

1,6 mio. med Norwegian i december

Af Kenneth Karskov
Godt 1,6 millioner passagerer fløj med Norwegian i december. Årets sidste måned er præget af solid passagervækst, kraftig kapacitetsøgning og højere belægning. I december fløj 1.604.937 passagerer med Norwegian, en stigning på 338.131 passagerer – eller 27 procent – sammenlignet med samme måned i 2012. ”Jeg er meget tilfreds med, at vi, på trods af en kraftig kapacitetsvækst i december, fylder flyene endnu bedre end tilsvarende måned året før,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos. Stigningen i trafikvæksten denne måned svarer til hele selskabets størrelse i samme måned for fire år siden. Belægningen var på 78 procent, op 1,9 procentpoint fra samme måned i 2012. Total set gennemførte Norwegian 98,2 procent af de planlagte flyvninger i december, hvoraf 73,3 procent afgik til tiden. Punktligheden påvirkes kraftigt af uvejret, som ramte store dele af Nordeuropa i begyndelsen af måneden.


Posted

in

by