Austrian New Business Class
Af Kenneth Karskov

Austrian Airlines holder to dages brandudsalg på Business Class. Flyv f.eks. til Dubai for 7.449,- tur/retur på de gode pladser.

I dag og i morgen (24. og 25. februar 2014) er der gode tilbud på Business Class med Austrian Airlines. Det drejer sig om billetter til henholdsvis Dubai i Emiraterne og Delhi i Indien for henholdsvis 7.434,- og Delhi for 8.183,- tur/retur.

Du skal rejse i perioden 1. marts til 30. april 2014, og skal være væk over en lørdag aften.

Austrian Airlines har installeret deres nye Business Class på ALLE deres langdistancefly. Således er du sikret en 180 grader flad seng på turen til Dubai eller Delhi, og samtidig kan du nyde godt af Austrians overdådige forplejning ombord. F.eks. har Austrian en kok med på alle de lange flyvninger, som tager sig af serveringen på Business Class.

By Kenneth

Kenneth Karskov er journalist, radiovært og eventyrer. Han har skrevet om rejser i 20 år for de største aviser, magasiner og på Flybranchen.dk