Qatar Airways Airbus A350 WXB

Qatar Airways testflyver sin første A350

Af Kenneth Karskov
Qatar Airways gennemførte sidste uge sin første testflyvning med det nye fly Airbus A350 i Toulouse. Flyselskabet kommer til at være det første i verden med denne flytype, som forventes leveret sidst på året. “Qatar Airways er meget stolte over at være det første flyselskab, der får leveret A350. Vi ser frem mod snart at tage imod de første af vores 80 bestilte fly af denne type”, siger Akbar Al Baker, CEO for Qatar Airways. Airbus A350 XWB tilbyder topmoderne design og komfort og kommer til at være et af verdens mest brænstofsøkonomiske fly. Qatar Airways er vokset hurtigt i sin 17-årige levetid og flyver for tiden med en flåde på 129 fly til 136 vigtige forretnings- og turistdestinationer i Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien, Oceanien samt Nord- og Sydamerika. Qatar Airways Airbus A350 WXB


Posted

in

by