Ekslusiv Business- og First Class Terminal hædret

Af Kenneth Karskov
For fjerde år i træk vinder lufthavnen i Doha prisen for “Bedste Premium Service”. Den 10.000 kvadratmeter store terminal blev åbnet i 2006, og er udelukkende for passagerer rejsende på First Class og Business Class. Kåringen af terminalen som den bedste af sin slags fandt sted ved ved den årlige ”Skytrax World Airport Awards”, der i år blev afholdt i Barcelona. “Vi er meget stolte over at have vundet den udmærkelse for fjerde år i træk. Det er en fremragende anerkendelse for Qatar Airways medarbejdere og deres hårde arbejde med at levere første klasses service hver dag”, siger Marwan Koleilat, CCO i Qatar Airways. Skytrax World Airport Awards deler hvert år priser ud til de bedste lufthavnen i verden. Udmærkelserne baseres på en undersøgelse over en ni måneders periode, hvor passagerer fra 100 lande har afgivet mere end 12 millioner stemmer.


Posted

in

by