Icelandair øger til Washington D.C.

Af Kenneth Karskov
Washington D.C. får mere islandsk kærlighed. Icelandair ruten til helårsdestination med op til fem ugentlige afgange fra næste vinter. Da Icelandair begyndte flyvninger til Washington D.C. i 2011 var tanken at ruten skulle lukke ned nogle få uger i i vintermånederne, for så at åbne igen om sommeren.

Til Washington året rundt

Den tankegang bliver nu lagt på hylden, og Icelandair gør Washington til selskabets syvende nordamerikanske helårsdestination. De øvrige er New York, Boston, Denver, Seattle i USA og Edmonton og Toronto i Canada. Udover de nævnte byer flyver Icelandair til Orlando, Anchorage og Minneapolis/St. Paul i USA og Vancouver og Halifax i Canada, som alle har status af sæsonruter. Icelandair er i det hele taget kommet godt i gang med 2014 og 1. kvartal viser en fremgang i passagertal på 11% i forhold til samme periode i 2013. Knap 400.000 valgte at rejse med Icelandair fra januar til marts 2014.


Posted

in

by