RSS

BREAKING NEWS

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

Ny Dreamliner rute til København

Af Kenneth Karskov // ]>Københavns Lufthavn får ny Dreamliner-rute - endda med et helt nyt selskab. Det e…

  • 1
  • 2
  • 3

Icelandair øger til Washington D.C.

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Washington D.C. får mere islandsk kærlighed. Icelandair ruten til helårsdestination med op til fem ugentlige afgange fra næste vinter.

Da Icelandair begyndte flyvninger til Washington D.C. i 2011 var tanken at ruten skulle lukke ned nogle få uger i i vintermånederne, for så at åbne igen om sommeren.

Til Washington året rundt

Den tankegang bliver nu lagt på hylden, og Icelandair gør Washington til selskabets syvende nordamerikanske helårsdestination. De øvrige er New York, Boston, Denver, Seattle i USA og Edmonton og Toronto i Canada.

Udover de nævnte byer flyver Icelandair til Orlando, Anchorage og Minneapolis/St. Paul i USA og Vancouver og Halifax i Canada, som alle har status af sæsonruter.

Icelandair er i det hele taget kommet godt i gang med 2014 og 1. kvartal viser en fremgang i passagertal på 11% i forhold til samme periode i 2013. Knap 400.000 valgte at rejse med Icelandair fra januar til marts 2014.