airberlin Business Class: 100 % Full Flat

Af Kenneth Karskov
Nu er den sidste Airbus A330-200 også blevet udstyret med airberlins helt nye Business Class. Det betyder, at airberlin nu er det eneste tyske flyselskab med helt vandrette FullFlat-sæder på hver eneste Business Class langdistanceflyvning. airberlin flyver bl.a. til New York, Chicago, Abu Dhabi med gode forbindelser fra København.

På niveau med de bedste arabiske selskaber

airberlins Business Class er samme type som ses hos Etihad, der ejer 29% af airBerlin. Det betyder, at det tyske flyselskab kan prale af en ypperlig Business Class, der kan konkurrere med de arabiske selskaber. Kabinen er indretningen med primært single-sæder, som giver adgang til midtergangen fra alle sæder og som giver mulighed for at nyde en flyveturen helt uforstyrret. Dermed har Tysklands næststørste flyselskab en premium kabine, der kan matche – og nogle vil endda mene overgå – Lufthansas Business Class på de lange ruter. Se indretningen på airberlings langdistance-fly her: https://www.flybranchen.dk/2013/03/airberlin-vi-sparer-ikke-vi-investerer/


Posted

in

by