Kig ind i Finnairs nye lounge

Af Kenneth Karskov
Den 1. juli åbner Finnair sin nye 400 kvadratmeter store lounge i Helsinki Lufthavn. Og finnerne har gjort plads til… sauna! Den finske sauna har sit eget wikipedia opslag, og der siges at være over 2 millioner saunaer i Finland. Finnair lounge 2 I et land med et indbyggertal omkring fem millioner, er det således mere end en sauna i snit pr. husholdning. Dette understreger saunaens centrale placering i finsk kultur, og der er også gjort plads til en sauna  i den nye lounge (billedet til venstre). Publikum til den nye lounge er guld- og platinmedlemmer af bonusprogrammet “Finnair Plus”, samt for passagerer med glitrede kort fra de andre selskaber i oneworld alliancen. Finnairs nye lounge ligger i direkte forbindelse til den nuværende lounge ved gate 36 i “Asien-terminalen”. Finnair lounge 3  


Posted

in

by