RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber i 2018

Af Kenneth Karskov // Singapore Airlines er verdens bedste flyselskab anno 2018. Flyselskabet topper en liste af 100 selskaber, som analysefirmaet Skytrax har udarbejdet på baggrund af feedback fra 19 millioner rejsende over en 10 måneders periode. Denne l…

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

  • 1
  • 2
  • 3

Singapore Airlines introducerer Premium Economy

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Premium Economy fænomenet breder sig fortsat til flere og flere selskaber. Seneste i rækken til at indføre en kabine imellem Business Class og Ecobomy Class er velrenommerede Singapore Airlines.

Det femstjernede flyselskab har ellers længe fastholdt, at deres Economy Class var så god, at der ikke var plads i produktsortimentet til Premium Economy, men nu har Singapore Airlines skiftet standpunkt.

Singapore Airlines har ikke afsløret detaljer om mellemkabinen endnu, men typisk indeholder Premium Economy produktet en bredere stol, mere benplads, lidt bedre mad og en separat kabine placeret mellem Economy og Business Class.

Fra anden halvdel af 2015

Singapores Premium Economy kabine vil se dagens lys i anden halvdel af 2015 på selskabets Boeing 777-300ER og derefter på flåden af Airbus A380.

Singapore følger således i fodsporene på bl.a. Cathay Pacific, der traditionelt har været betragtet som Singapores konkurrent i Asien. I 2011 annoncerede Cathay Pacific efter lange overvejelser, at selskabet ville introducere Premium Economy.

Premium Economy har længe været i høj kurs blandt de europæiske flyselskaber, bl.a. hos SAS, British Airways, Virgin Atlantic, Air France og senest Lufthansa, og vinder nu også indpas i Asien.

Indtil videren er der dog ingen tegn på at mellemklassen finder vej til de arabiske selskaber. Således har hverken Qatar Airways, Emirates eller Etihad en separat kabine til de som ønsker lidt mere plads end på almindelig økonomiklasse, men som samtidig synes at Business Class er for dyrt.