RSS

BREAKING NEWS

Klimabevidst? Du kan flyve hjem fra USA på biobrændstof

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Hvis du er klimabevidst og gerne vil flyve lidt grønnere, så giver flyselskabet KLM nu mulighed for at flyve hjem fra San Fransisco på biobrændstof. Biobrændstof er 2-3 gange så dyrt som almindeligt flybrændstof, og derfor er det en s…

Her er CPHs 10. direkte rute til Frankrig

Nyheder

Af Kenneth Karskov // København får sin tiende rute til Frankrig, når easyJet til foråret begynder at flyve direkte til Nantes. Dermed er Københavns Lufthavn vokset fra syv til ti franske ruter i løbet af blot to år. "Nantes er et utroligt spændende rejse…

Flyselskab i betalingsstandsning

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Brasiliens fjerdestørste flyselskab er kommet så meget i problemer, at selskabet er gået i betalingsstandsning. Det er Avianca Brasil, som ikke længere kan betale regningerne. De brasilianske regler gør, at selskabet kan fortsætte fly…

SAS løfter Eurobonus med to nye features

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Fremover kan du samle bonuspoint med familie og venner, når du opsparer i SAS Eurobonus programmet. Den nye feature hedder "Point sharing", og er den ene af to nyheder fra SAS. Den anden nyskabelse er et livsvarigt guldkort, kaldet "L…

CPHs nyeste Kina-rute er i luften

Nyheder

Af Kenneth Karskov // Den nye flyforbindelse mellem København og Chengdu i Kina er officielt åbnet. Lufthavnen havde inviteret på fint besøg til åbningen af ruten, så det første fly kunne komme afsted på fornemmeste vis. Erhvervsminister Rasmus Jarlov var dog…

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Europas bedste Business Class er i luften

Af Kenneth Karskov

Europas bedste Business Class er flyvende. Air France har netop sendt første Boeing 777 i luften med selskabets splinternye Business Class kabine, og dermed indtager franskmændene førerpositionen for luksusklassen i Europa.

For Air France er det en noget uvant position, for selskabet har sakket agterud på de dyre pladser, hvor de har haft stole, der var et hak under konkurrenternes. Hvor andre selskaber har tilbudt Business Class sæder, der kunne trylles om til 180 grader flade senge, så har Air France indtil nu har en “skrå planker”.

180 grader flad seng

Den nye Air France Business Class kabine er baseret på samme stol som også ses hos det fem-stjernede flyselskab Cathay Pacific. Her er stolene opstillet med solo-sæder på alle vinduespladser og to sæder i midten af kabinen, så alle passagerer har adgang til mellemgangen.

Det første fly med den nye kabine fløj til New York, og planen er, at selskabets 44 Boeing 777 til en start får den nye Business Class kabine, og derefter får Airbus A330 og Airbus 380 en tur. Air Frances aldrende Airbus 340 får til gengæld ikke den nye kabine, da tanken er, at disse fly skal udfases i takt med at nye fly bliver leveret.

Ny Economy Class og Premium Economy

Det er ikke kun Business Class der er helt ny, det samme gælder Economy Class og Premium Economy, som også begge er blevet opgraderet. Således er Air France nu i gang med at erstatte tæt ved 10.000 Economy Class sæder med nye, mere end 1.100 Premium Economy Class sæder og helt nøjagtigt 2.102 Business Class sæder skal også udskiftes.

De nye kabiner vil være tilgængelig i slutningen af 2014 på ruter til Singapore, Jakarta, Tokyo-Haneda, Houston og Shanghai. Douala, Dubai og Sao Paulo får de nye kabiner tidligt i 2015 er planen.

Flere detaljer om La Premiére

Samtidig med premieren på den nye Business Class slipper også flere detaljer ud omkring Air Frances nye First Class.

Det bliver den franske hotelkæde Accors luksusbrand Sofitel, der skal levere sengekonceptet Sofitel MyBed ombord på Air France. Målet er at opnå samme komfort ombord på flyet som på hotellet.

“Som ambassadør for fransk elegance rundt om i verden er Sofitel glad for nu at kunne tilbyde Air Frances passagerer lige så skønne nætter ombord på flyet som på vores hoteller”, siger Senior Vice President, Global Marketing – Luxury & Upscale Brands Accor, Rick Harvey Lam.

Air France First Class La Premiere kabine

Den femstjernede hotelkæde Sofitel leverer dyne, pude og sengetøj til Air France La Prémiere

 

Flere nyheder

Klimabevidst? Du kan flyve hjem fra USA på biobrændstof

Af Kenneth Karskov // Hvis du er klimabevidst og gerne vil flyve lidt grønnere, så giver flyselskabet KLM nu mulighed for…

Her er CPHs 10. direkte rute til Frankrig

Af Kenneth Karskov // København får sin tiende rute til Frankrig, når easyJet til foråret begynder at flyve direkte til Nantes.…

Flyselskab i betalingsstandsning

Af Kenneth Karskov // Brasiliens fjerdestørste flyselskab er kommet så meget i problemer, at selskabet er gået i betalingsstandsning. Det er…

SAS løfter Eurobonus med to nye features

Af Kenneth Karskov // Fremover kan du samle bonuspoint med familie og venner, når du opsparer i SAS Eurobonus programmet. Den…

CPHs nyeste Kina-rute er i luften

Af Kenneth Karskov // Den nye flyforbindelse mellem København og Chengdu i Kina er officielt åbnet. Lufthavnen havde inviteret på fint…

“Sir, we have upgraded you to Business Class”

Af Kenneth Karskov // “Sir, we have upgraded you to Business Class”. Det findes ganske enkelt ikke en bedre sætning at…

For første gang i 6 år får alliance nyt medlem

Af Kenneth Karskov // Det marrokanske flyselskab Royal Air Maroc træder ind i oneworld alliancen. Det er første gang i seks…

Stort selskab forlader fly-alliance

Af Kenneth Karskov // 85 millioner årlige passagerer. Det tal alene gør China Southern Airlines til en magtfaktor i kinesisk luftfart…

Undersøgelse: Vi prioriterer komfort og kort rejsetid højest

Af Kenneth Karskov // Singapore Airlines har bedt analyseinstituttet YouGov om at undersøge, hvad der er vigtigst for danske rejsende, når…