Se billederne: Sådan flyver VM-stjernerne

Af Kenneth Karskov
Fodboldfeberen raser op til VM i fodbold i Brasilien. Mens Danmark ikke har kvalificeret sig til slutrunden, så har de deltagende lande travlt med at sende deres hold af sted til slutrunden. Det gælder også Belgien, der skal møde Rusland, Sydkorea og Algeriet i den indledende runde ved verdensmesterskaberne, og naturligvis er det landets nationale flyselskab Brussels Airlines, der transporterer “De røde djævle” – som det belgiske landshold kærligt omtales som – til Sao Paulo.

Se VM-flyet indefra

I den forbindelse har flyselskabet udsmykket et af deres Airbus A330 med en særlig VM dekoration – både udvendigt og indvendigt. Der er blevet plads til en lang række detaljer, som spillernes navne på nakkestøtterne, grønt “græs” i mellemgangene og billeder af spillerne på væggene. Samtidig giver det os ‘almindelige dødelige’ en mulighed for at kigge ind i selskabets langdistancefly, der for nylig har fået en stor opgradering. Det indebærer bl.a. en helt ny Business Class og Economy Class. Alle passagerer kan selv starte og stoppe filmene på de store skærme, og på Business Class kan passagererne lave stolen om til en 180 grader flad senge, ligesom der er blevet plads til flere såkaldte “kongestole”, hvor man ikke har nogen sidemand.

Læs også: Test: Brussels Airlines “Business Class”

Brussels Airlines A330 VM4 Ovenfor: Economy Class kabinen med billeder af spillerne Brussels Airlines A330 VM3 Ovenfor og herunder: Business Class kabinen med spillernes navne på nakkestøtterne Brussels Airlines A330 VM6 Herunder: Bemærk hvordan der er blevet lagt grønt “græs” på mellemgangen i flyet Brussels Airlines A330 VM7


Posted

in

by