Hamad International Airport Doha

Velkommen til Mellemøstens nyeste superlufthavn

Af Kenneth Karskov
Den nye lufthavn i Doha, Hamad International Airport er officielt åbnet, og Qatar Airways fly til og fra København lander nu i den nye lufthavn. “Det er et øjeblik, vi alle har ventet på. Det er endnu en milepæl i Qatar Airways historie, der gør det muligt for os at realisere vores ambition om at tilbyde passagererme den bedste service både ombord og på jorden, siger Qatar Airways øverste chef, Akbar Al Baker. Den nye lufthavn tilbyder shopping med over 70 butikker og 30 restauranter/caféer i verdensklasse, og der er masser af muligheder for både voksne og børn at holde sig beskæftiget, mens de venter på deres næste fly. Lufthavnen, som ligger 25 km fra Doha centrum, vil også komme til at modtage verdens største fly, Airbus A380, som Qatar Airways vil begynde at flyve med i juni til Storbritannien og i juli til Frankrig.


Posted

in

by