SAS’ Houston rute er åbnet

Af Kenneth Karskov
Første SAS fly er landet i Houston, og dermed er olieruten mellem Stavanger og USA’s fjerdestørste by officielt indviet. Det er første gang nogensinde, at SAS flyver til Houston og staten Texas, og SAS er alene om at betjene ruten fra Skandinavien. “Vi har set frem til denne dag, hvor vi begynder at flyve mellem Stavanger og Houston, og dermed endelig kan tilbyde en direkte rute. Den er utrolig vigtig for skandinavisk erhvervsliv og særligt oliebranchen”, siger koncerndirektør for salg og marked Eivind Roald, SAS. Den nye rute er kommet i stand i samarbejde med tunge aktører i oliebranchen, som ønsker bedre forbindelser mellem Skandinavien og oliestaten Texas. Derfor bliver den nye rute heller ikke for alle og enhver. Flyet er en Boeing 737 udelukkede med Business Class sæder. Der er kun plads til 44 passagerer, som alle får fuld Business Class service med god mad, champagne og en tablet fyldt med film og musik.


Posted

in

by