RSS

BREAKING NEWS

Ekstra fly over jul og nytår

Af Kenneth Karskov // Emirates indsætter ekstrafly for at hamle op med efterspørgslen fra solhungrende danskere, der vil til Asien over jul og nytår. For mens en stor del af nationen har travlt med at tilberede and og lave risalamande, så er der nogle som …

Nu kan du flyve til Beirut året rundt

Af Kenneth Karskov // Middle East Airlines forlænger sommerruten fra København til Beirut, så flyvningerne fortsætter hele vinteren med. Planen var ellers at lukke ruten ned i de kolde vintermåneder, men Middle East Airlines - ofte kaldet "MEA" - har fået blo…

Finnair lancerer helt ny Premium Economy

Af Kenneth Karskov // Finnair vil introducere en helt ny kabineklasse på selskabets langdistancefly. Fra slutningen af næste år, vil passagererne på de finske fly kunne sætte sig til rette i en separat Premium Economy kabine, som bliver en mellemting mellem E…

  • 1
  • 2
  • 3

Nu også loungeadgang med Norwegian

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Passagererne på de dyre Premium pladser på Norwegian flyvninger til USA og Asien får nu også lounge adgang og bedre service ombord.

Rejser du med en Premium billet mellem Europa og USA/Asien, så får du loungeadgang i København i den ene ende og Bangkok og Los Angeles i den anden ende.

”Det er glædeligt, at vi nu kan imødekomme ønsket fra mange af vores rejsende med premium-billet om at få loungeadgang inden afrejse og et bredere servicetilbud om bord,” siger Norwegians kommercielle direktør, Thomas Ramdahl.

De rejsende på Premium sæderne har fri bar til maden – som er inkluderet i billetprisen – men må betale for drikkevarer mellem måltiderne.

Norwegian har syv 787 Dreamliner med plads til 291 passagerer, heraf 32 Premium sæder, der er større og mere komfortable end almindelig økonomiklasse.