RSS

BREAKING NEWS

Nu kan du flyve fra Odense til København - men det er rasende dyrt (og kun én dag)

Af Kenneth Karskov // Flyselskabet Primera Air har lagt en enkelt afgang op mellem Odense og København, så du kan genopleve tiden før Storebæltsforbindelsen, hvor det ikke var unormalt for travle forretningsfolk at flyve indenrigs mellem hovedstaden og Danmar…

Åh nej... vandflyet København-Aarhus er truet!

Af Kenneth Karskov // En manglende tilladelse kan blive enden på en af de mest charmerende indslag i dansk luftfart, nemlig vandflyveren mellem København og Aarhus. "Vi søgte i januar 2017 om permanente tilladelser til at flyve på vores vandflyvepladser, o…

Ny rute fra CPH til historisk fransk by

Af Kenneth Karskov // Lavprisselskabet Transavia vil forbinde København med det vestlige Frankrig, og fra næste forår lancere flyvninger til en destination, som ingen andre flyver til i øjeblikket. Dermed får de rejselystne en ny destination at flyve til i de…

  • 1
  • 2
  • 3

Nu også loungeadgang med Norwegian

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

Passagererne på de dyre Premium pladser på Norwegian flyvninger til USA og Asien får nu også lounge adgang og bedre service ombord.

Rejser du med en Premium billet mellem Europa og USA/Asien, så får du loungeadgang i København i den ene ende og Bangkok og Los Angeles i den anden ende.

”Det er glædeligt, at vi nu kan imødekomme ønsket fra mange af vores rejsende med premium-billet om at få loungeadgang inden afrejse og et bredere servicetilbud om bord,” siger Norwegians kommercielle direktør, Thomas Ramdahl.

De rejsende på Premium sæderne har fri bar til maden – som er inkluderet i billetprisen – men må betale for drikkevarer mellem måltiderne.

Norwegian har syv 787 Dreamliner med plads til 291 passagerer, heraf 32 Premium sæder, der er større og mere komfortable end almindelig økonomiklasse.