Nu også loungeadgang med Norwegian

Af Kenneth Karskov
Passagererne på de dyre Premium pladser på Norwegian flyvninger til USA og Asien får nu også lounge adgang og bedre service ombord. Rejser du med en Premium billet mellem Europa og USA/Asien, så får du loungeadgang i København i den ene ende og Bangkok og Los Angeles i den anden ende. ”Det er glædeligt, at vi nu kan imødekomme ønsket fra mange af vores rejsende med premium-billet om at få loungeadgang inden afrejse og et bredere servicetilbud om bord,” siger Norwegians kommercielle direktør, Thomas Ramdahl. De rejsende på Premium sæderne har fri bar til maden – som er inkluderet i billetprisen – men må betale for drikkevarer mellem måltiderne. Norwegian har syv 787 Dreamliner med plads til 291 passagerer, heraf 32 Premium sæder, der er større og mere komfortable end almindelig økonomiklasse.


Posted

in

by