Qatar Airways får ENDELIG Airbus A380

Af Kenneth Karskov
Den 16. september modtog Qatar Airways efter længere tids venten endelig den første Airbus A380 fra Airbus fabrikken i Hamburg. Selskabet får yderligere tre eksemplarer af verdens største passagerfly i år, ud af en ordre på i alt ti fly.

“Det er et øjeblik, vi har ventet på, og vi er glade forat præsentere en helt ny oplevelse for vores passagerer, vores egen skræddersyede A380”, siger Akbar Al Baker, koncernchef for Qatar Airways.

Ventet er det rette ord i denne sammenhæng, for leveringen af Airbus A380 til Qatar Airways har været forsinket, da selskabet ikke var tilfreds med indretningen i kabinen i første omgang.

Til London og Paris

Qatar Airways introducerer A380 på ruten mellem Doha og London fra oktober, efterfulgt af ruten mellem Doha og Paris Charles de Gaulle kort tid derefter.

“Vi er meget glade for at byde velkommen til Qatar Airways, som det seneste flyselskab, der nu får A380. Prisbelønnede Qatar Airways og vores mest berømte produkt er den perfekte kombination til at tiltrække rejsende”, siger Fabrice Brégier præsident og CEO for Airbus.

Den udgave af Airbus A380, som Qatar Airways vil præsentere passagerne for, har plads til 517 passagerer fordelt over to etager. Otte pladser på First Class, 48 pladser på Business Class og 461 sæder på Economy Class.

I slutningen af 2014 bliver Qatar Airways også det første flyselskab i verden til at modtage Airbus A350 XWB.


Posted

in

by