Thai giver 30 kg bagage på Economy Class

Af Kenneth Karskov
Thai lægger ti kg til vægtgrænserne for bagage, så du fremover må have 30 kg med, når du flyver Economy Class til Thailand. Tidligere har grænset heddet 20 kg med Thai, men nu reagerer selskabet på udfordringen fra de mellemøstlige selskaber, der tilbyder 30 kg. på økonomiklassen. Thai har derfor øget vægtgrænserne med 10 kg, hvilket også gælder Business Class – nu 40 kg – og First Class som nu kan medbringe 30 kg. bagage. På Thais populære Premium Economy – som findes på ruterne fra København til Bangkok og Phuket – vil grænsen fortsætte som i dag med et max på kufferten på sammenlagt 30 kg. Det betyder også at f.eks. golfspillere og dykkere kan medbringe deres udstyr i form af golfsæt eller dykkerudstyr uden at betale ekstra, hvis de altså holder den samlede vægt for bagagen under 30 kg.


Posted

in

by