RSS

BREAKING NEWS

Her er verdens 10 bedste flyselskaber i 2018

Af Kenneth Karskov // Singapore Airlines er verdens bedste flyselskab anno 2018. Flyselskabet topper en liste af 100 selskaber, som analysefirmaet Skytrax har udarbejdet på baggrund af feedback fra 19 millioner rejsende over en 10 måneders periode. Denne l…

Endnu mere Turkish Airlines fra København

Af Kenneth Karskov // Turkish Airlines er et selskab, der ofte glider under radaren i Københavns Lufthavn, hvor det er selskaber som Qatar Airways, Emirates, Norwegian og SAS, der ofte stjæler overskrifterne. Det tyrkiske flyselskab udvider dog hele tiden …

Se billederne: Her er den nye Airbus A220

Af Kenneth Karskov // Airbus har navngivet flyfabrikkens seneste skud på stammen. Det nyeste medlem af Airbus familien kommer til at hedde... tadaa... Airbus A220. Der er tale om et passagerfly med plads til mellem 100 og 160 passagerer, og dermed kommer A…

  • 1
  • 2
  • 3

AirAsia fly forsvundet

  • Written by:
Af Kenneth Karskov

En Airbus A320-200 fra flyselskabet AirAsia Indonesia er forsvundet under en flyvning fra Surabaya i Indonesien til Singapore.

Flyet fra AirAsia havde rutenummer QZ8501, og skulle være landet tidlig søndag morgen i Singapore.

Flyet blev leveret til AirAsia i oktober 2008, og havde akkumuleret cirka 23.000 flyvetimer i på 13.600 flyvninger.

Ombord på flyet var 155 passagerer – 137 voksne, 17 børn og 1 spædbarn – samt to piloter og fire besætningsmedlemmer, oplyser flyselskabet.