Finnair: Vi er Julemandens officielle flyselskab

Af Kenneth Karskov
I Finland tror de, at julemanden kommer det finske Lapland, og Finnair påkalder sig derfor retten til at være Julemandens officielle flyselskab. Således har Finnair gjort noget særligt ud af det hvert år siden 1983. I år flyver et par af Finnairs Airbus 321 Sharklet med Julemandens officielle stempel malet på flykroppen.

Vigtig del af Finnairs image

“Julemanden er en vigtig del af Finnairs image i Asien og Europa. Vi er glade for at promovere os som Official Airline Santa Claus 2014”, siger Finnairs Danske Chef, Robert Öhrnberg. Finnair øget trafikken fra Helsinki til Kittilä, Ivalo og Rovaniemi i det finske Lapland. Finnerne mener, at Julemanden bor netop i det finske Lapland på fjeldet ‘Korvatunturi’ med sin hustru, regnsdyrene og nisserne.


Posted

in

by